Veckans blogg: Netti Starby

Här kommer första veckans blogg, först ut är Netti Starby!
 
 
 
1. Berätta lite om vem du är. 
 
Jag är en nyseparerad tvåbarnsmamma som har barnen hos mig varannan vecka då det innebär fullt ös. Annars ägnar jag tid åt mina intressen som träning, mode, skönhet och inredning då jag gärna delar med mig av det i bloggen. När jag inte gör det jobbar jag på USÖ i Örebro som ligger några mil ifrån mitt hem. I bloggen skriver jag även väldigt personliga saker som hur jag hanterar separationen, panikångesten, stressen och andra vardagliga saker. Försöker även vara väldigt positiv och glad för då blir allt mycket roligare i livet. Jag kan även vara lite smågalen och bjuder gärna på mig själv då det kan märkas även i bloggen.
 
2. Vad brinner du för i livet?
 
Det jag brinner mest för är självklart mina barn och det viktigaste i mitt liv är att de mår bra. Separationen tog stryk på min psykiska hälsa men jag kämpar för att bli starkare och för att klara av min vardag.
 
3. Vad är ditt favorit ämne att blogga om?
 
Jag har flera olika ämnen i mitt intresse men vissa perioder är jag sådär extra intresserad av ett av mina ämnen. Just nu är jag i en inredningsperiod men jag varierar mina inlägg mellan olika ämnen för jag vill ha mycket variation.
 
4. Vilken är din favoritblogg och varför?
 
Om man säger såhär så tycker jag att mindre bloggar är mycket mer personliga och inspirerande än större bloggar. Men om jag måste välja så tycker jag att underbaraclaras blogg är otroligt personlig och inspirerande. Är jag uttråkad spanar jag gärna in kissies blogg som är väldigt underhållande. 
 
5. Hur spenderar du helst dina dagar? 
 
Hur Förutom mina långa arbetsdagar spenderar jag all min lediga tid med mina barn när de har sina mammaveckor. Mina barnfria veckor blir det gymmet, mer tid för bloggen, shopping, träffa vänner. Men en sak som jag gärna gör varje kväll är att mysa i soffan och på helgerna när mer tid finns vill jag både baka och laga god mat.
 
NETTI STARBYS
 
 
1 Emma Grann Fotografi:

skriven

Kul att läsa :)

2 Netti Starby:

skriven

Åh vad roligt och tack så mycket :-D Kram

Kommentera här: